Büro vestjylland

Burovestjylland.dk


Beskrivelse: Jeg var I praktik hos Dagbladet Holstebro/Struer mens jeg uddannede mig til multimediedesigner. Her kom jeg i kontakt med deres reklameafdeling Büro vestjylland. Siden er jeg blevet ansat som freelance til at hjælpe dem med webløsninger.

Samarbejdspartner: Büro Vestjylland

URL: burovestjylland.dk

Holstebro handelsstandsforening

Holstebro-handel.dk


Beskrivelse: En af de første opgave jeg kom til at lave i samarbejde med Büro vestjylland var for deres kunde Holstebrohandelsstands forening. De havde brug for nyt liv og at det var let at opdatere, så derfor satte vi et wordpress site op.

Samarbejdspartner: Büro Vestjylland

URL: holstebro-handel.dk

Pulzz.fm Radio vestjylland

Pulz.fm


Beskrivelse: Flere personer inden for mediehust arbejdede på at starte en ny radiostation i det midt og vestjyske, og her efter var pulz.fm født.

Samarbejdspartner: Büro Vestjylland

URL: pulz.fm

Holstebro åben

Holstebroåben.dk


Beskrivelse: Holstebro afholder årligt et arrangementet Holstebro åben der invitere byen og områdets borgere til komme og opleve hvordan tingene forgår på f.eks. et sygehus eller i en bank og meget mere.

Samarbejdspartner: Büro Vestjylland

URL: holstebroåben.dk

Salon C Svendborg

Salonc.dk


Beskrivelse: Dette var afgangs projektet fra multimediedesigner uddaannelsen. Rikke og jeg lavede et bookingsystem som kunne arbejde sammen med Wordpress. Siden står til at skulle implementeres istedet for kundens nuværende, og ligger derfor midligertidlig på min server.

Samarbejdspartner: Rikke Lund Steen

URL: kasperhald.dk

Responsive image

Valg7500.dk/blog


Beskrivelse: Denne wordpress blog blev sat op til kommunevalget 2013, her var det meningen at lokale politikere skulle udgive indlæg som havde relevans for valget uden at være propaganda.

Samarbejdspartner: Dagbladet Holstebro/struer

URL: valg7500.dk/blog

Responsive image

Mettetoender.dk


Beskrivelse: Kunsteren Mette Tønder hørt om mig gennem nogle af hendes kontakter hos berlingskemedier. Hun tog kontakt og havde en side hun gerne ville havde fornyet samt lavet SEO på. Jeg lavede hende derfor et wordpress-site der var let for hende at redigere og arbejde i.

Samarbejdspartner: ingen

URL: mettetoender.dk

Responsive image

Aviskonkurrencer.dk


Beskrivelse: Aviskonkurrencer er oprettet i samarbejde med fordelsklubberne i midt og vestjylland, med torvholderen Århus Stiften. Der skal laves et mere dynamisk site senere og der arbejdes på en ny konkurrence.

Samarbejdspartner: Århus Stiften

URL: aviskonkurrencer.dk

Responsive image

Foof.dk


Beskrivelse: Jeg har lavet nogle lavpraktiske ændringer for foof.dk på deres site, her er der tale opdateringer af deres produkter, SEO og flere andre småting.

Samarbejdspartner: ingen

URL: foof.dk

Fritids projekter


Beskrivelse: Jeg kan rigtig godt lide at side og nørkle med små projekter hvor jeg kan kræse lidt om detaljerne for min egen skyld derfor bruger jeg gerne noget af min fritid på at tegne, til venstre ses et lille udkast af nogle af minne tegninger.